fbpx

Njoftohen studentet e vitit të IV-të dhe të II-të, se ushtrimet nga lënda Kriminologjia me Penologji dhe E Drejta Penale, të cilat nuk janë mbajtur për shkak të festave, do të mbahen me datën 06.01.2016, viti i IV-të nga ora 11:00 dhe viti i II-të nga ora 13:00, në një nga sallat e lira.

Asistenti i lëndës,

Msc. Mentor Ademaj

Translate »