fbpx

Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik se ligjeratat nga lënda Ekonomia do mbahën nga ora 9.00h dhe ate së bashku me dy grupet. Në këto ligjerata do bëhet një përmbledhje e materialeve të ligjëruara dhe përgaditje për kolokfiumin e dytë.

Me respekt,
Prof.Ass,Dr. Bedri Statovci

Translate »