fbpx

Lajmërim

Lajmërohen studentët e vitit të IV-të, Fakulteti Juridik, se përshkrimi i notave në indeks për lëndët: E drejta penale – pjesa e posaçme, E drejta e procedurës penale – pjesa e posaçme dhe Klinika juridike penale do të bëhet ditën e Mërkurë (19.10.2016) në ora: 14:30.

Mësimdhënësi:

Prof. ass. Dr. Mujë Ukaj

 

Translate »