fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët të cilët i janë nënshtruar provimeve nga lëndet ” E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut” se vendosja e notave në indeks dhe konstultimet në lidhje me rezultatet e publikuara do të mbahen ditën e martë, 18.10.2016, duke fillu nga ora 14:00, salla 3.

Me respekt,
Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala

Translate »