fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të III-të, të Fakultetit Juridik se shenimi i notave në index dhe konsultimet për lëndët E Drejta e UE-së dhe E Drejta Ndërkombëtare Private mbahën me dt. 20 Tetor 2016 nga ora 16:00.

Translate »