fbpx

Lajmrohen studentet e vitit te pare dhe te katert,te Falultetit Juridik te UNHZ-Peje,te cilet me date 28.06.16 Ju kan nenshtruar provimit ,ne lendet:Hyrje ne te drejten/Fillet e se drejtes,perkatesisht e drejte administrative (pjesa e posaqme),se notat jane bartur ne sistemin SEMS dhe me date 30.o6.16,ora 10 mbahen konsultimet dhe shenohen notat ne index.

Pedagogu i lendeve:Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »