fbpx

Njoftim
Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik, se konsultimet me Prof. Ass. Dr Eqrem ZENELAJ, në lëndët: Historia e Institucioneve Juridike Shtetërore, E Drejta Diplomatike dhe Konsullore dhe Teoritë e Marrëdhënieve Ndërkombëtare, mbahen me dt. 07.07.2016, nga ora 10:00 deri në orën 12:00, në Amfiteatrin 1.

Translate »