fbpx

Lajmerohen studentet e studimeve pasdiplomike, drejtimi Kushtetues Administartiv te Fakultetit Juridik, se ligjeratat e sotme ne lendet Akti Administrativ dhe Klinika Administrative, te parapara per te u mbajtur me 19 Janar 2015, ora 16-19, per shkaqe objektive ligjeratat nuk do te mbahen. Zevendesimi i ligjeratave perkates behet diten e enjte date 22 janar 2015-ora 15.Pedagogu:
Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »