fbpx
Njoftohen studentet e vitit te II-te -fakulteti juridik se kolokviumi i II-te ne lenden E Drejta Penale mbahet te henen (19.01.2015), ora 10:00, amfiteatri 2. Prof. Kole Krasniqi
Njoftohen studentet e fakulteti juridik se kolokviumi i II-te ne lenden Krimi i organizuar mbahet te henen (19.01.2015), ora 11:00, amfiteatri 2. Prof. Kole Krasniqi
Njoftohen studentet e fakulteti juridik se kolokviumi i II-te ne lenden Kriminologji me Penologji  mbahet te henen (19.01.2015), grupi I, ora 12:00 dhe grupi II, ora 13:00, amfiteatri 2. Prof. Kole Krasniqi
Translate »