fbpx

Lajmrohen studentet e studimeve pasdiplomike,departamenti:Kushtetues-administrativ te F.Juridik,te cilet me date 1.Mars 2016,ora 15, kane me Ju nenshtruar provimet ne lendet:Akti administrativ dhe Klinika administrative,qe diten e provimit te, ken me vete punimet seminarike-perzantimet perkatese,punime te cilat studentet i kan mbrojtur gjate semestrit dimror 2015-2016.

Pedagogu i lendeve:

Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »