fbpx

Njoftim për studenta master

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik drejtimi Juridiko – Penal dhe drejtimi administrative Kushtetues se provimi METODOLOGJIA E HULUMTIMIT SHKENCOR shtyhet per sot nje javë pra me datë 05.03.2016 ne ora 11.00.

Translate »