fbpx
KONKURS PËR MASTER

Vazhdohet afati i konkursit për pranimin e studentëve të rinj, në vitin e parë të studimeve Master në vitin akademik 2019/2020
Kandidatët të cilët janë të interesuar për aplikim në dy programet master: Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike si dhe programin E-Qeverisja, të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, mund të aplikojnë deri të premten me datë 01.11.2019.


Provimi pranues do të mbahet të hënën, me 04.11.2019, ndërsa rezultatet preliminare do të publikohen 04.11.2019, kurse kandidatët të cilët nuk pranohen kanë të drejtë ankese të cilën mund ta paraqesin me 05-06.11.2019, pas publikimit të rezultateve preliminare.
Kandidatët e pranuar mund të bëjnë fotografimin për regjistrim më 07.11.2019.

Translate »