fbpx
FTESË PËR LIGJERATË

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), është duke zbatuar projektin e titulluar: “Nxitja e kërkesës për drejtësi në Kosovë përmes angazhimit të shoqërisë civile”. Në kuadër të këtij projekti në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, do të mbahet një ligjeratë nga profesor Islam Pepaj.

Ligjërata do të mbahet me datë 12.11.2019 (e marte), ora 13:00, në sallën e gjykatorës fakultetin juridik.

Translate »