fbpx
Vizitë studimore në kuadër të projektit BUGI

Vizitë studimore në kuadër të projektit BUGI

Përfaqësues nga Universiteti “Haxhi Zeka ” në Pejë, gjegjësisht të Fakultetit të Agrobiznesit, kanë qëndruar në një vizitë zyrtare ne Berlin të Gjermanisë, në kuadër të projektit BUGI.

Aktivitetet përfshinin leksione, takime pune mbi temën e ujit dhe mikroalgave, sistemeve inxhinierike, vizitat në kopshte urbane, etj.

Projekti “Western Balkans Urban Agriculture Initiative – BUGI”,  është i financuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të programit Erasmus +.

[Best_Wordpress_Gallery id=”182″ gal_title=”Vizitë studimore në kuadër të projektit BUGI 2019″]
Please follow and like us: