Sesion informues për projektin ‘’Debate for Tolerance’’

Sesion informues për projektin ‘’Debate for Tolerance’’

Në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë u mbajt sesion informues për projektin ‘’Debate for Tolerance’’, nga drejtori i organizatës Debat Center, ztr. Erblin Hoxha.

Përmes këtij projekti studentët do të kenë mundësinë të zhvillojnë të menduarit kritik, aftësitë e të folurit publik, komunikimin në grup dhe bashkëpunimin, dëgjimin aktiv si dhe të garojnë me njëri-tjetrin përmes argumentimit, retorikës, aftësive të përparuara të komunikimit.

Gjithashtu brenda Universitetit si pjesë e projektit do të krijohet edhe klubi i debatit.

Thirrja vazhdon të jetë e hapur dhe të gjithë studentët e interesuar mund të aplikojnë në këtë link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee7GfTc47icLJFCdrCzSvo7_4a527UEL87YskBMRCzoHLLiA/viewform?fbclid=IwAR3gIJ0D9z4SOp7lRKbkvJUhWKV3anWY4RpkTMsCWBET9gI1jwikVxC0_s0

[Best_Wordpress_Gallery id=”180″ gal_title=”Sesion Informues për projektin ‘Debate for Tolerance” – njoftimi”]
Please follow and like us: