fbpx
Fillon punëtoria me projektin NAWA

Fillon punëtoria me projektin NAWA

Sot, Universiteti “Haxhi Zeka” mirëpriti mysafirë nga disa shtete evropiane në punëtorinë në kuadër të projektit NAWA. Universiteti “Haxhi Zeka” është partner në projektin NAWA dhe ishte partneri i parë që filloi serinë e punëtorive që do të mbahen në vendet e të gjithë partnerëve. Shtetet partnere të projektit janë Malta, Republika e Çekisë, Belgjika dhe Polonia.

Punëtoria filloi sot ditën e parë të aktiviteteve një-javore të planifikuara për studentët pjesëmarrës.Projekti NAWA ka për qëllim zhvillimin e kompetencave kulturore tek studentët e institucioneve partnere duke shkëmbyer përvoja kulturore ndërmej tyre. Për më shumë lidhur me projektin NAWA, ndjekni këtë vegzë projetkti NAWA

Translate »