fbpx
Projekti ndërkombëtar “Competent student – Experienced Graduate ( Student kompetent – i diplomuar me përvojë)

Projekti ndërkombëtar “Competent student – Experienced Graduate ( Student kompetent – i diplomuar me përvojë)

Projekti ndërkombëtar “Competent student – Experienced Graduate (Student kompetent – i diplomuar me përvojë)

Në kuadër të projektit NAWA me datë 21.09.2021 u zhvilluan aktivitetet e ndara në grup me studentët pjesëmarrës.

Studentët pjesëmarrës gjatë workshopit të mbajtur me 21.09.2021 kanë pasur rast të vizitojnë dhe të marrin informata mbi vende të ndryshme të trashëgimisë kulturore të Pejës, siç janë Xhamia Bajrakli, Kishën e Shën Katarinës, Patriarkanën e Pejës. Po ashtu janë vizituar edhe biznese të njohura të rajonit, siç janë Fabrika e Birës – Pejë, Agroprodukt – Istog.

Përveç vizitave në këto vende studentët kanë vizituar Burimin e Drinit të Bardhë, Shpellën “Bukuroshja e Fjetun”. Studentët po ashtu kanë pasur rastin të ngjiten në mal nëpërmjet Via Ferratës dhe lëshimin me Zip Line.

Translate »