fbpx
Zgjatet afati plotësues për aplikim në konkursin për regjistrim të studentëve 2021/2022

Zgjatet afati plotësues për aplikim në konkursin për regjistrim të studentëve 2021/2022

Zgjatet afati plotësues për aplikim në konkursin për regjistrim të studentëve në nivelin bachelor të vitit akademik 2021/2022

Në mbledhjen e Senatit të UHZ-sê është marr vendim:

Njoftohen të gjithë aplikantët të cilët dëshirojnë të aplikojnë në programet e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se është shtyer afati për aplikim dhe dorëzim të dokumenteve deri me datën 30.09.2021.

Provimi pranues do të mbahet me datën 01.10.2021, listat e aplikantëve të ndarë nëpër salla do të publikohen me datën 30.09.2021 pas orës 16:00. 

Linku për aplikim: apliko.unhz.eu

Translate »