fbpx

Dita e Punës, ose Festa e Punëtorëve, është një festë që festohet më 1 maj të çdo viti, e cila synon të kujtojë angazhimin e lëvizjeve sindikale dhe vështrimin ekonomik-social të punëtorëve. Andaj si e tillë gjendet në kalendarit e festave të Republikës së Kosovës dhe të hënën me datë 01/05/2017 Institucioni ynë nuk do të punojë.

Translate »