fbpx
Studentët e Fakultetit të Arteve shpërblehen me çmime në Garat Ndërkombëtare në Shkodër.

Studentët e Fakultetit të Arteve shpërblehen me çmime në Garat Ndërkombëtare në Shkodër.

Studentët e Fakultetit të Arteve-Universitetit Haxhi Zeka në Pejë shpërblehen me çmime në Garat Ndërkombëtare në Shkodër.
Me datën 26.04.2017 u mbajtë Edicioni i 16 i Garave Ndërkombëtare Pjetër Gaci në Shkodër për disiplinat Instrumente frymore,instrumente me harqe,kanto dhe piano. Studentët e Fakultetit të arteve të Universitetit Haxhi Zeka ishin pjesëmarrës dhe fituan çmime. Çmimi i parë Valon Kryeziu-klarinetë kl.Prof.asoc.Fatbardh Gashi . Çmimi i dytë Entela Demi-flaut,kl.Prof.asoc.Dardane Nallbani dhe çmimi i tretë Erblina Bajrami-flaut ,kl.Prof.asoc.Dardane Nallbani. Në Fakultetin e arteve tashmë tri vite funksionon departamenti artistik për frymorë ku organizohen shumë koncerte dhe aktivitete në Kosovë ,Bullgari,Shqipëri,Maqedoni.
Translate »