fbpx
“Dhuna në familje dhe ardhëmëria e rinisë”

“Dhuna në familje dhe ardhëmëria e rinisë”

Sot, në Fakultetin Juridik u mbajt tryeza “Dhuna në familje dhe ardhëmëria e rinisë”, e cila është organizuar nga Këshilli i Studentëve i Fakultetit Juridik dhe i mbeshtetur nga menaxhmenti i Fakultetit.

Në këtë tryezë u diskutua për tema të ndryshme në lidhje me temën kyçe, nga panelistët e fushës se sigurisë, drejtësisë, menaxhmenti dhe studentët e Fakultetit Juridik të UHZ-së.

Translate »