fbpx
Call For Applications

N J O F T I M

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik qe janë të interesuar të marrin pjesë në gara për të drejtën humanitare dhe të drejtën për refugjatet. Këto gara do të mbahet në Lubjane me datën 20 – 24 Nëntor 2018.

Studentët e interesuar duhet të kenë njohuri të gjuhës angleze dhe njohuri solide nga e drejta humanitare.

Të gjitha aplikacionet sebashku më kërkesë dorëzohen të Zyrtari për Çështje Juridike Durim Hoxha.

Të bashkangjitur gjeni njoftimin për aplikim në gjuhen angleze.

 

 

 

 

 

 

 

 

Afati i fundit per aplikim eshte data 26 prill 2018.

Translate »