fbpx
“Bashkimi Europian, Edukimi dhe Kosova”

Njoftim për ligjëratë online”Bashkimi Europian, Edukimi dhe Kosova”
Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik, se për nder të Ditës së Evropës – 9 maj, organizohet ligjeratë online me temënBashkimi Europian, Edukimi dhe Kosova”. Ligjerata do të mbahet nga profesorë të fushës përkatëse: Prof. Asoc. Dr. Sabiha Shala dhe Prof. Ass. Dr. Gjylbehare Murati.
Ligjerata do të mbahet me 9 maj 2020, përmes platformës elektronike google meet, dhe fillon nga ora 11:00.


Ju mirëpresim!

Translate »