fbpx

Afati i provimeve prill dhe regjistrimi i semestrit veror

Afati i paraqitjes së provimeve nga 29 Mars – 01 Prill 2016, afati i provimeve nga data 15 -30 Prill 2016. Ndërsa, pagesa dhe regjistrimi i semestrit veror do të bëhet nga data 4-15 Prill 2016.
Ky vendim vlen për të dy nivelet e studimeve Bachelor dhe Master.​

Translate »