fbpx

Lajmerohen studentet e vitit te dyte departamenti AB dhe KF qe kollokfiumi I pare ne lenden e Gjuhes Angleze I do te mbahet diten e shtune date 2.Prill prej ore 10.40 AB dhe 12.00 KF

Translate »