fbpx

Lajmërohen studentet e vitit te dyte, departamenti Kontabilitet dhe Financa se kolokviumi i pare ne lenden Menaxhimi i Burimeve Njerëzore do te mbahet me datën 4 Prill e Hënë, 2016 sipas këtyre grupeve dhe këtij orari.

Grupi I ora 9:20-10:20 Salla A2
Grupi II ora 10:30-11:30 Salla A2
Grupi III ora 13:20-14:20 Salla A2
Grupi IV ora 14:30-15:30 Salla A2

Ligj. Theranda Beqiri

Translate »