fbpx
Studentët e  Fakultetit të Agrobiznesit marrin pjesë në edicionin e 23-të të Panairit AGROKOS
Zyra për Zhvillimin e Karrierës dhe Fakulteti i Agrobiznesit i Univesietit "Haxhi Zeka" në Pejë (UHZ), po marrin pjesë në panairin e AGROKOS-it, i cili po mbahet në Sallën 1...
Lexo më shumë!
Translate »