fbpx
Njoftim për paraqitje të provimeve – afati i shtatorit 2022
Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master se paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit 2022 mund të bëhet nga data 22.08.2022 deri 27.08.2022. Provimet do të mbahen 29.08.2022 deri...
Lexo më shumë!
Translate »