Njoftohen studentete se konsultimet ne Viktimologji viti IV-te, Taktika kriminalistike viti III- te dhe Politika kriminale viti II-te,  mbahen me daten 16.09.2016 (e premte) nga ora 9 30. Amfiteatri 2

Me respekt,
Prof. Ass. dr. Veton Vula

Translate »