fbpx
Zgjedhën prorektorët për mandatin e mbetur

Zgjedhën prorektorët për mandatin e mbetur

Zgjedhën prorektorët për mandatin e mbetur

Në mbledhjen e radhës të datës 22.01.2016, Këshilli Drejtues zgjedhi prorektorët: prorektor për mësimdhënie, çështje studentore dhe kërkime shkencore, Prof. As.Dr. Sabiha Shala, prorektor për buxhet, financa dhe infrastrukturë, Prof.As. Dr. Afrim Selimaj dhe prorektor për bashkëpunim ndërkombëtar dhe ngritje të cilësisë, Prof.As. Dr. Ibish Mazreku.

Translate »