fbpx
Përfaqësues të Qendrës Rajonale të Mjedisit në Kosovë vizituan UHZ-në

Përfaqësues të Qendrës Rajonale të Mjedisit në Kosovë vizituan UHZ-në

Përfaqësues të Qendrës Rajonale të Mjedisit në Kosovë vizituan UHZ-në

Rektori i UHZ-së, Prof. asoc. Dr. Fadil Millaku priti sot drejtorin e Qendrës Rajonale të Mjedisit për Kosovë (REC), z. Agron Bektashi me bashkëpunëtorë.
Në takim u diskutua për çështje të ndryshme mjedisore, në të cilat do të mund të arrihet bashkëpunimi ndërinstitucional. Rektori falënderojë përfaqësuesit e REC-ut dhe shprehu gatishmëri për bashkëpunim në të ardhmen në projektet e përbashkëta mjedisore.

Translate »