fbpx
Rektori Millaku priti sot Kryetarin e Pejës me bashkëpunëtorë

Rektori Millaku priti sot Kryetarin e Pejës me bashkëpunëtorë

Rektori Millaku priti sot Kryetarin e Pejës me bashkëpunëtorë

Rektori, Prof. Asoc. Dr. Fadil Millaku u takua me Kryetarin e Komunës së Pejës, z. Gazmend Muhaxheri me bashkëpunëtorët e tij. Në takim u diskutua për bashkëpunimet e ndryshme në vazhdimësi si dhe projektet e përbashkëta për ndërtimin e kampusit universitar.
Rektori falënderoj kryetarin për gatishmërinë e bashkëpunimit në këtë fushë dhe për ndihmën e vazhdueshme që ka dhënë dhe po jep Komuna e Pejës.​

Translate »