fbpx
Programi i bursave hungareze “Stipendium Hungaricum” për studentët kosovarë

Programi i bursave hungareze “Stipendium Hungaricum” për studentët kosovarë

Programi i bursave hungareze “Stipendium Hungaricum” për studentët kosovarë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës dhe Ministria për Kapacitete Njerëzore e Hungarisë, kanë nënshkruar marrëveshjen e “Programit për Bashkëpunim Shkencor dhe Arsimor” për vitet 2016-2018. Sipas këtij programi të bashkëpunimit Qeveria e Hungarisë ofron gjithsej 30 bursa në vit për studentët e Kosovës, për të ndjekur studimet në Hungari në gjuhën hungareze apo në një gjuhë tjetër të huaj sipas korrnizës vijuese përmes programit “Stipendium Hungaricum”.

Për më shumë klikoni në linkun:

Stipendium Hungaricum

Translate »