fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen studentët që me dt.19 Shkurt në ora 15:00, në amfiteatrin 1, në fakultetin juridik do të mbahet Dita Informative për bursat post-diplomike për Kosovën të financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian dhe Qeveria e Kosovës, për ‘’ Skemën Young Cell’’ program i cili aktualisht është duke u implementuar nga British Council.

Për më shumë informata klikoni në linkun e poshtëshënuar:

Skemën Young Cell

 

Translate »