fbpx
Weiser Professional Development Awards – Thirrje për aplikim

Weiser Professional Development Awards – Thirrje për aplikim

Thirrje për aplikim!
Qendra për zhvillim profesional në Evropë dhe Euroazi “Ronald dhe Eileen Weiser”, në Universitetin e Miçiganit fton për aplikim  mësimdhënësit në institucionet e arsimit të lartë nga fakultetet në Armeni, Azerbajxhan, Bjellorusi, Bosnje dhe Hercegovinë, Gjeorgji, Kaliningrad (Rusi), Kazakistani, Kosova, Kirgistani, Maqedonia, Moldavia, Serbia, Republika Sllovake, Taxhikistan, Turkmenistan, Ukraine, dhe Uzbekistani.

Aplikantët mund të propozojë projekte në çdo fushë të hulumtimit apo mësimdhënies me një partner fakultetit në Universitetin e Miçiganit.

Për më shumë informata klikoni në lidhëzen e mëposhtme:

https://drive.google.com/file/d/0B1c9UkiZAV3ZZzR4YXlPc3libzg/view?usp=sharing

 

Translate »