fbpx
Njoftim

Programi i Lidershipit Transformues – Bursa dhe Partneritete (USAID, World Learning), fton të gjithë studentët që të marrin pjesë në sesionin informativ për thirrjen e radhës për aplikime në programin e certifikatave profesionale, e cila do të mbahet më 15 tetor 2015, në sallën e Asamblesë Komunale në Pejë, në ora 12:00-13:00. Më shumë informata klikoni linkun:

Ftese per sesionin informues ne Peje

Call for Applications PC 

Invitation for Informative Session – Peja, October 15, 2015

Translate »