fbpx
Bursa “The Queen Jadwiga Fund”- Konkursi 2015/2016

Bursa “The Queen Jadwiga Fund”- Konkursi 2015/2016

Thirrje për të marrë pjesë në konkursin për përkrahje financiare të stafit akademik dhe studentëve të doktorates -Bursa “The Queen Jadwiga Fund”- Konkursi 2015/2016

 

Universitetin Jagiellonian në Krakovë, Poloni, shpall konkurs për bursa “The Queen Jadwiga Fund”. Qëllimi i Fondit është të mbështesë stafin akademik dhe studentët e doktoraturës nga Lindja apo vendeve tjera të Evropës Qendrore, vendet e ish-Bashkimit Sovjetik, dhe vendet e Ballkanit. Bursa është mbulon shpenzimet për kohëzgjatjen e qëndrimit në Kraków dhe mbështet përfituesin në hulumtime dhe kërkime shkencore.
Qëndrimi i tyre në Kraków ofron një hulumtim shkencor të udhëhequr nga profesorët Universitetin Jagiellonian nga 1 deri në 6 muaj në mes të tetorit 2015 dhe qershorit 2016.
Afati për aplikim hapet me 10 shtator 2015, dhe rezultatet do të jetë i njohur deri në fund të shtatorit 2015.
Ju lutem gjeni të bashkangjitur të gjitha informatat e nevojshme në lidhje me konkursin së bashku me faqen e internetit:

http://www.promocja.uj.edu.pl/en_GB/fundusze-stypendialne-uj/krolowa-jadwiga

Dokument

 

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish