fbpx
Webinar: Studio në SHBA

Webinar: Studio në SHBA

Të dashur studentë dhe ju të diplomuar, më 31 Mars 2022 (e enjte) nga ora 14:00, Zyra për
Zhvillim të Karrierës e Universitetit “Haxhi Zeka” ju fton të bëheni pjesë e webinarit: Studio në
SHBA.
Takoni virtualisht Znj. Rrezarta Fondaj nga AMERICAN ADVISING CENTER dhe përfitoni nga
këshillat që do t’i ofrojë, në mënyrë që të fuqizoni shkathtësit e nevojshme për aplikim në
universitetet në SHBA.
Modertaore: Znj. Rrezarta Fondaj – AMERICAN ADVISING CENTER
Përfitues: Studentët dhe të diplomuarit e Universitetit “Haxhi Zeka” – Pejë.

Për t’u bërë pjesë e webinarit, ju ftojmë të regjistroheni në linkun e mëposhtëm:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScO82KDErs1qepwXSxuosvPoVVmKNqUEs67nto4
UFhK7bz5HA/viewform

Linku për qasje në webinar: meet.google.com/mfk-skht-mxk

Translate »