fbpx
Vizitë Studimore në Francë e stafit të UHZ-së

Vizitë Studimore në Francë e stafit të UHZ-së

Koordinatorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar, prof.ass.dr. Alma Shehu Lokaj dhe Koordinatori i projektit QUADIC, Msc. Besfort Ahmeti po marrin pjesë në vizitë studimore në Universite Cote D’Azur ne Francë, në kuadër të projektit QUADIC.

Vizita studimore ka në agjendë aktivitete të shumta, përfshirë prezentime, ligjërata, punëtori dhe aktivitete tjera lidhur me rrjetëzimin, digjitalizimin, ndërkombëtarizimin dhe menaxhimin e projekteve ndërkombëtare.

Vizita studimore me gjithë aktivitetet e saj do të zgjatë deri më 1.07.2022.

Translate »