fbpx
Vizitë nga EACEA në UHZ

Fakulteti i Agrobiznesit u vizitua nga Agjencia Ekzekutive e Edukimit, Audiovizualizimit dhe Kulturës (EACEA), e cila është duke zhvilluar një politikë gjithëpërfshirëse për monitorimin në terren të programit Erasmus +.


Qëllimi i vizitës ishte që Agjencia të mësojë më shumë në lidhje me aktivitetet e realizuara dhe produktet e zhvilluara deri më tani, si dhe të vëzhgojë nëse projekti ka hasur ndonjë problem në zbatimin operacional ose financiar që të mund të diskutohet dhe të zgjidhet.

[Best_Wordpress_Gallery id=”165″ gal_title=”Vizitë nga EACEA në UHZ”]
Translate »