fbpx
TOEFL ITP dhe TOIEC L&R,

Njoftohen studentët që me datë 22.09.2019 (e diel), ora 16:00, do të zhvillohen testet ndërkombëtare të gjuhës angleze TOEFL ITP dhe TOIEC L&R. Testet do të mbahen në ndërtesën e Fakultetit të Biznesit.

Translate »