VIZITË NË EULEX

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, së bashku me një pjesë të stafit akademik, vizituan selinë e EULEX-it.

Zëdhënësja Donika Berisha Rizaj dhe Zyrtari Politik Naim Hajdari, të pranishmëve u paraqitën një përmbledhje te shkurtë për mandatin aktual të këtij Misioni dhe për aktivitetet e përditshme të EULEX-it.
Pastaj takimi vazhdoi me diskutim dhe pyetje nga ana e studentëve.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.