fbpx
VITI AKADEMIK 2023/24 NË UNIVERSITETIN HAXHI ZEKA: FILLIMI I NJË UDHËTIMI TË RI DREJT DIJES DHE SUKSESIT

VITI AKADEMIK 2023/24 NË UNIVERSITETIN HAXHI ZEKA: FILLIMI I NJË UDHËTIMI TË RI DREJT DIJES DHE SUKSESIT

Dita e Fillimit të Vitit Akademik 2023/24 është një ditë e rëndësishme për studentët e rinj, të cilët janë pritur sot nga menaxhmenti dhe stafi akademik i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë (UHZ).

Ky vit akademik është një udhëtim i ri dhe sfidues, por ne ju inkurajojmë të mos ndaleni para sfidave. UHZ është vendi ku do të gjeni një mjedis të pasur në njohuri dhe mundësi të mëdha për zhvillimin tuaj personal dhe profesional.

Stafi akademik është këtu për t’ju ndihmuar dhe mbështetur në rrugën tuaj të dijes. Ne besojmë në ju dhe në aftësitë tuaja, dhe kemi bindjen se me angazhim dhe përkushtim, ju do të arrini të suksese të mëdha.

Ju inkurajojmë të përdorni këtë vit akademik për të eksploruar dhe për të zhvilluar aftësitë tuaja më shumë se kurrë më parë, dhe për të punuar drejt një të ardhme të ndritur dhe të suksesshme.

Për t’ju sjellur në zemër dhe në qendër të këtij rrugëtimi akademik, ne ju ofrojmë të gjithë resurset dhe mbështetjen tonë. Të gjithë bashkë, ne do të ndërtojmë një mjedis të frytshëm të mësimit dhe zhvillimit.

Mirësevini në vitin akademik 2023/24 në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë. Le të filloni këtë udhëtim me entuziazëm dhe guxim, sepse kemi besim të plotë në suksesin tuaj të ardhshëm.

Translate »