fbpx
Urimi i Rektorit Millaku për 8 mars

Urimi i Rektorit Millaku për 8 mars

8 marsi shënon përpjekjet e grave për barazi ekonomike, sociale dhe politike në shoqëri.
Në këtë ditë, Rektori Millaku, u uron të gjitha grave që janë pjesë e stafit akademik dhe administrativ Ditën Ndërkombëtare të Gruas, duke ju ofruar përkrahje dhe duke i inkurajuar të gjitha që të mos rreshtin asnjëherë në përpjekjet për të drejtat e tyre legjitime, sepse roli i gruas është thelbësor në avancimin e shoqërisë.

Translate »