fbpx
Njoftim për mbajtjen e ligjëratave të profesorëve ndërkombëtarë

Njoftim për mbajtjen e ligjëratave të profesorëve ndërkombëtarë

Njoftohen studentët dhe stafi akademik që Fakulteti i MTHM-së, ka organizuar mbajtjen e ligjëratave nga mësimdhënësit ndërkombëtarë, si më poshtë:

Me datë 09.03.2021, do të mbahet ligjëratë nga Prof. Dr. Mariya H.Nad nga Anglia

Tema: Zhvillimi profesional për të ndjekur një vend të suksesshëm në karrierë

Me datë 12.03.2021, do te mbahet ligjëratë nga profesor Younès El Manzani nga Franca

Tema: Menaxhimi i inovacionit

Me datë 22.03.2021 do të mbahet ligjëratë nga Prof. Asoc. Dr. Dipra Jha nga USA

Tema:  E ardhmja e mikpritjes

 
Ju mirëpresim

Translate »