fbpx
Ligjeratë online rreth sinjalizimit dhe mbrojtjes së sinjalizuesve

Ligjeratë online rreth sinjalizimit dhe mbrojtjes së sinjalizuesve

Njoftohen studentët e Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, që me datë 09.03.2021 (e martë), duke filluar nga ora 10:00 – 12:00 se do të mbahet ligjeratë online me temën ‘’Sinjalizimi dhe mbrojtja e sinjalizuesve në Republikën e Kosovës’’. Ligjeruese rreth kësaj teme do të jetë znj. Feride Podvorica, eksperte e fushës së sinjalizimit.
Për të marr pjesë në ligjeratë, ju duhet të kyqeni përmes këtij linku

meet.google.com/iho-qnvp-uvi.


Kjo ligjeratë është organizuar nga Fakulteti Juridik i Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »