fbpx
Urime!

Urime!

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë, ju uron Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë dhe festën e Flamurit Kombëtar!

U.d. Rektor
Prof. Asoc. Dr. Fadil Millaku

Translate »