fbpx
Njoftim

Njoftim
Me rastin e festës së Kërshëndellave, njoftohen studentët,stafi akademik dhe administrativ se ditën e premtë më 25 dhjetor do të jetë ditë pushimi, ndërsa me 28 dhjetor vazhdojnë ligjeratat sipas orarit të publikuar.
Gëzuar Kërshëndellat!
Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” Pejë!

Translate »