fbpx
Urime Ramazani nga Rektori Millaku

Urime Ramazani nga Rektori Millaku

Urime muaji i shenjtë i Ramazanit, të gjithë besimtarëve musliman. Uroj që ky muaj të ju sjellë harmoni, mirëqenie dhe solidaritet në familjet e juaja. Agjerim të lehtë dhe të pranuar.

Translate »