fbpx
Thirrje për trajnime dhe mundësi punësimi

Thirrje për trajnime dhe mundësi punësimi

Syri i Vizionit, The Balkan Forum dhe Komuna e Istogut kanë hapur thirrje për të gjithë të rinjt nga komuna e Pejës, Klinës, Deçanit dhe Junikut që të aplikojnë për të marr pjesë në trajnime dhe punë praktike që do t’u ndihmojnë për të zhvilluar aftësitë profesinale për tregun e punës.

Për mënyren dhe afatin e aplikimit, ju lutem shihni mëposhtë:

Linku

Translate »